Locatie

van vergadering tot privé diner

De lichte ruimte van acht bij vijf meter is zeer geschikt als locatie voor vergaderingen, ceremonies, yogalessen, workshops, fotostudio, recepties, exposities en privé-feesten. Wilt u alleen de ruimte huren of wilt u ook een verzorgde lunch? Niets is onmogelijk en alles is te regelen! Neem contact op voor meer informatie.

Er zijn standaard vijfentwintig stoelen, twee inklapbare tafels van 180x90, een pantry met vaatwasser, koelkastje, waterkoker, Nespresso-apparaat, kopjes, bestek, glaswerk, een kapstok en een toiletruimte aanwezig. Gebruik en huur van ander meubilair, serviesgoed of andere benodigdheden voor uw evenement is mogelijk.

Vergadering/ meeting

De ruimte is geschikt voor kleine persoonlijke meetings en voor grotere groepen.

Workshop

Wilt u een workshop geven, yogalessen geven of een kamerconcert houden voor een groep tot 25 personen? Kom een kijkje nemen in de ruimte!

Receptie/ borrel

Een borrel voor vrienden of een zakelijke receptie? De ruimte is geschikt voor 40 personen. U regelt zelf de drank en/ of catering. 

Verjaardag/feestje

Met statafels en wat zitjes is de ruimte geschikt voor 40 personen en u heeft geen rommel thuis! U regelt zelf de drank en hapjes. 

Privé diner

Hoe fijn is het om een diner te geven in een prachtige ruimte zonder de rommel thuis? U regelt de catering zelf. Ik huur het meubilair en de keukenapparatuur voor u.

Expositie en fotostudio

De ruimte heeft een schilderij-ophangsysteem. U hoeft uw werk alleen nog maar op te hangen en de gasten kunnen komen! Fotostudio-apparatuur is te huur. Neem voor meer informatie en prijzen contact op.