COLOURMIGarderobeplanning

Hangt je kast vol en heb je niets om aan te trekken? Weet je niet hoe je kledingstukken kunt combineren passend binnen jouw stijl en kleurenpalet? Heb je een nieuwe baan en wil je een nieuwe garderobe samenstellen met bestaande kledingstukken? Dan is een garderobe-check en planning voor jou geschikt. We bekijken al jouw kledingstukken, schoenen en accessoires en gaan deze sorteren per seizoen en met elkaar combineren. We bouwen een garderobe capsule op, die aansluit bij jouw persoonlijke stijl en kleurenpalet en we kijken welke items je kunt weggeven of verkopen en welke items eventueel ontbreken. Impulsaankopen zijn verleden tijd. Je weet nu precies waar je je garderobe mee wilt uitbreiden. Je geeft minder geld uit, omdat je gerichter aankopen doet. Een duurzame en bij jou passende garderobe voor jaren! 

Er zijn veel boeken geschreven over de garderobe capsule (the capsule wardrobe). Er zitten nogal wat verschillen in de hoeveelheid kledingstukken per capsule en de verschillende manieren van samenstellen. Ik help je om te kijken welke methode voor jou geschikt is en past bij jouw levensstijl, werk en budget. 

Het is handig als je al een kleur en stijladvies hebt gekregen, maar dit hoeft niet. De garderobe planning vindt bij jou thuis plaats.