Huwelijk

In de monumentale en intieme ruimte van Raam 32 kunnen jullie met een klein gezelschap elkaar het ja-woord geven, met een ambtenaar van de gemeente Gouda of met jullie eigen trouwambtenaar. Voor alles wordt gezorgd op jullie dag; de aankleding van de ruimte met mooie stoelen en bloemen, het ontvangen van de ambtenaar en jullie gasten. Jullie hoeven nergens aan te denken en kunnen genieten van jullie mooiste dag!

Willen jullie na de plechtigheid met jullie gasten de bruidstaart aansnijden en proosten met een glas champagne? Ook dat is mogelijk. Maak een afspraak om de mogelijkheden en jullie wensen te bespreken. Ik ben die dag jullie gastvrouw en zorg dat jullie van deze speciale dag kunnen genieten.

In een persoonlijk gesprek bekijken we wat jullie wensen zijn.

* bruidstaart bestellen en nuttigen

* verschillende bloemenarrangementen

* verlenging voor koffie, champagne of lunch

* muziek

Neem hier contact op voor meer informatie.

What to wear?

Ik bied kleur- en stijladviezen aan in mijn studio. Voor bruidsparen kan ik een gericht advies geven voor jullie trouwkleding. Jullie kunnen apart of samen afspreken. Het pakket omvat:

*een quick scan/ kleurenanalyse gericht op de kleur van de jurk, het kostuum en de accessoires. 

*een figuur- en stijlanalyse gericht op de trouwkleding.

* een make-up advies en tips voor het kapsel passend bij de gezichtsvorm en de stijl van jullie kleding.

Over mij

Ik ben Michelle Hatenboer van de Water. Tijdens jullie huwelijk ben ik jullie gastvrouw. In 2019 ben ik zelf getrouwd in deze kleine maar sfeervolle ruimte. Toen ontstond het idee om meer mensen de mogelijkheid te bieden van deze ruimte gebruik te maken. Een paar maanden later is Raam 32 door de gemeente Gouda aangewezen als officiële trouwlocatie. Ik zie ernaar uit om jullie te ontmoeten en deel uit te maken van een voor jullie speciale en bijzondere dag in jullie leven!

De ruimte is geschikt voor 20 gasten en is toegankelijk voor rolstoelen.