Maatregelen tegen de verspreiding van het Coronavirus

Uitvaarten en huwelijksvoltrekkingen kunnen doorgaan als er maximaal 30 personen bij elkaar zijn en er 1,5 meter afstand tot elkaar kan worden gehouden (bron:RIVM).

Voor Raam 32 betekent dit dat het bruidspaar naast de ambtenaar van de Burgerlijke stand acht personen/getuigen kan meenemen. 


Huwelijk

Ja, ik wil!

De moderne stijlvolle lichte ruimte met een knipoog naar vroegere tijden is zeer geschikt voor een intieme huwelijksceremonie tot maximaal 25 personen. Jullie gasten worden vriendelijk ontvangen, de ambtenaar van de burgerlijke stand wordt verwelkomd en jullie ceremonie kan beginnen. In deze prachtige ruimte gaan jullie elkaar het ja-woord geven! Ik zorg ervoor dat jullie aandacht voor elkaar hebben en dat alles perfect geregeld is. Willen jullie na de huwelijksvoltrekking nog rustig met de gasten proosten op jullie huwelijk en de bruidstaart aansnijden? Daar is alle tijd en aandacht voor! Of willen jullie de hele dag blijven en in privésfeer jullie bruiloft vieren? Ook dat is mogelijk. Informeer naar alle mogelijkheden!Niets is onmogelijk...

* Bloemenarrangementen
* Stoelen mooi aangekleed
* Champagne of frisdranken arrangement
* Bruidstaart regelen
* Muziek
* Verlengen voor bruidstaart, lunch en receptie